dilluns, 19 de novembre del 2012

Presentació


Qui eres? Vos preguntareu (i si no vos ho diré igualment). Llegir-ho o no ja és elecció vostra.

Qui sóc? Doncs ni jo mateixa ho se. 

Bo, abans d’anar-me’n per les rames, dic en castellà unes quantes cosetes “En este blog la mayoría de publicaciones serán en valenciano, por ello he puesto debajo de esta entrada un traductor para que se pueda traducir a cualquier lengua. Escribo en valenciano porque pienso con él, hablo con él y siento con mi lengua... Como blog personal he decidido que mejor escribir con mi lengua materna, si queréis comentar hay libre expresión para opinar y hablar con la lengua que quieras y nada más, espero que os guste mi pequeño rincón”.

A continuació vaig a parlar de com a sorgit el nom del bloc i la capçalera.

El nom... doncs com diu “Romàntica del segle XIX” m’encanta el segle XIX i també el romanticisme, el que significava en aquella època aquest concepte, llibertat, revolució, sentiments, entre altres...

La capçalera és molt simple, el títol “Jo, Còctel Molotov” surt de la meua ment com a unes paraules que em defineixen, perquè després de tant d’aguantar arriba un punt en que explotes sense mirar a qui t’emportes per davant. La oració que hi apareix més a baix, “La revolució està al cor” és una idea meua però segur que compartisc amb més d’una persona, pense que al cor (no el físic) és on estan realment els sentiments de llibertat, de revolució.

Ara toca parlar sobre mi... vaig a deixar-vos amb el dubte, m’anireu coneixent al llarg del temps, dels escrits que puge (ja siguen textos, poesies, cites, algun que altre maldecap...), bo sols dir que ENGEGA EL TEU COR, MOU SENTIMENTS DE REVOLUCIÓ!

Res més, ja pujaré alguna coseta en uns dies, espere que vos agrade aquest nou troç de mi i ja sabeu que m'agrada llegir, sobretot les vostres opinions. 

Una abraçada!

4 comentaris:

  1. Me gusta tu presentación, animo con el blog y ¡arriba la revolución!
    Besos ^-^

    ResponElimina
  2. Que monaaaaaa!!!! =3 En alguns moments es nota que el valencià té alguns detallets diferents al català :P Se'm fa estrany llegir un bloc en català, però m'encantaa ;)

    petonets<3

    ResponElimina
  3. M'ha encantat això de la revolució al cor ^^

    http://sweetandsensitive.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Eres genial ma :)
    Ya te he pasado el evento por el tuenti de fotos, espero que lo lea mucha gente porque merece (y tu) la pena
    Te amo pequeña
    Siempre estaré aquí jo.

    ResponElimina